Skip to main content

Digitale informatieavond 15 juni |

Op dinsdag 15 juni aanstaande organiseert RWE als initiatiefnemer een digitale informatie-avond voor alle bewoners uit de omgeving en andere geïnteresseerden. Vanaf 19.00 uur verzorgen we een online presentatie via Teams. Vanwege Corona maatregelen zal deze informatie-avond online georganiseerd worden.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de avond informeren wij u over het zonnepark. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar meedenk-mogelijkheden over de inpassing en hoe de omgeving het beste in het plan kan participeren en meeprofiteren. Tevens lichten we voorbeelden van participatievormen aan u toe, horen wij graag wat u belangrijk vindt, wat uw wensen zijn en desgewenst kunt u uw belangstelling aangeven voor deelname in het park. U heeft de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen.

Belangstellenden kunnen deze avond met RWE in gesprek om alle vragen, ideeën en, of suggesties met de medewerkers te delen. Deze digitale informatie-avond is een eerste stap in het overleg met de omwonenden over de plannen.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de online bijeenkomst!

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de digitale link voor uw deelname aan de informatieavond.